Menu

Over mij

Waar droom ik over?
Me vrij voelen, op avontuur gaan, persoonlijke ontwikkeling, echt persoonlijk contact, levens- en loopbaanverhalen, stilte en stilstaan, leven met de seizoenen.

En hoe krijgt dit vorm in mijn leven?
Twee keer nam ik ontslag zonder een nieuwe baan in het vooruitzicht te hebben. Beide keren merkte ik dat het niet weten wat komen zou en de vrijheid me helemaal tot leven wekte. Vanaf toen wist ik: vrijheid en avontuur zijn essentieel voor mij. Door mijn werk als ZZP’er heb ik zelf volledige regie op mijn agenda. Hierdoor kan ik me letterlijk en figuurlijk zo vrij voelen als ik wil. Ook geeft het mij de ruimte om avontuurlijke projecten op te pakken en daarin mezelf verder te ontwikkelen.

Ik streef altijd naar echt persoonlijk contact. Ik bedoel hiermee contact dat gaat over de essentie. Als begeleider en coach zie ik het als één van mijn belangrijkste taken om dit contact tot stand te brengen. Levens- en loopbaanverhalen zijn voor mij vaak een aanknopingspunt om elkaar zo waarachtig te kunnen zien.

Van nature ben ik een energiek en enthousiast mens. In al mijn enthousiasme ga ik wel eens voorbij aan mijn eigen energie balans. Inmiddels weet ik dat stilte en stilstaan me helpen om het uitgebluste gevoel tegen te gaan én nieuwe inspiratie te geven. Ik ga dus minimaal één keer per jaar op retraite als voeding voor mijn (be)ziel(ing).

En dan natuurlijk ook nog…..
Grietje Hoogendoorn- de Boer (1985). Sinds 2015 zelfstandig Trainer & Coach. Hiervoor werkte ik als trainer, coach en opleidingsadviseur bij diverse organisaties.

De opleidingen SPH en Opleidingskunde hebben een stevige basis gelegd voor mijn werk als trainer en coach. Bij het Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie (ITIP) heb ik De Opleiding, de Energetische Basis en Verdiepingsopleiding afgerond. Ik volgde daarnaast cursussen op het gebied van Deep Democracy, de Roos van Leary, Teamcoaching en RET.

Ik ben DiSC gecertificeerd, heb een NOLOC erkenning, CRKBO registratie en ben aangesloten bij ITIP.

Ik woon samen met mijn man Frank en onze dochter Doortje (2018) in Voorst.