Menu

Onder de beuk

Toen ik in 2015 als zelfstandig coach en trainer aan het werk ging, begon de zoektocht naar een eigen werkplek. Ik ging van de logeerkamer in ons Voorschotens huis naar een kantoorruimte in het centrum van Leiden. Daarna kwamen de flexplekken, coachhuiskamers en uiteindelijk de stek waar ik de afgelopen 3,5 jaar zat: de Vlietweg 14 in Leidschendam.  

December vorig jaar verhuisde ik naar Voorst (nabij Zutphen) en begon opnieuw de zoektocht naar een werkplek. Toch hield ik de ruimte in Leidschendam aan, ik merkte dat ik er moeilijk afscheid van nam. Meer dan 150 mensen coachte ik in die ruimte. Ik ontving intervisiegroepen en gaf er online trainingen. Het is voor mij een ruimte met verhalen en herinneringen. Opstellingen, stiltes, tranen, schurende gesprekken, magische momenten en ontmoetingen.

Na lang zoeken vond ik een nieuwe praktijkruimte: onder de beuk in onze tuin in Voorst. Met uitzicht op de molen. Daar is een tijdelijke praktijkruimte geplaatst zolang ons huis nog in verbouwing is. De beuk staat (o.a.) symbool voor wijsheid, aandacht, creativiteit, warmte en troost. Een prachtige plek dus voor nieuwe ontmoetingen.

Met de komst van die nieuwe ruimte is het ook tijd om de Vlietweg in Leidschendam achter me te laten. Dank aan alle mensen die ik daar heb mogen ontmoeten. Het was een waar genoegen! En voor de reislustige en/of de nabije: weet je welkom in Voorst.

Welkom in Voorst. Uitzicht vanaf de beuk.