Menu

Coaching

Ook in deze tijden van Corona gaat bij mij de individuele coaching door. Zoveel mogelijk live in Leidschendam omdat ik daar aan de richtlijnen van het RIVM kan voldoen. Ook online ontmoeten is mogelijk.

Coachruimte Leidschendam
  • Er zit meer in me dan eruit komt.
  • Ik haal geen voldoening en energie uit mijn werk.
  • Ik heb weinig contact met mijn gevoel en zit veel in mijn hoofd.
  • Ik heb een burn-out gehad en wil niet nog een keer onderuit gaan.
  • Ik pieker veel en zit vast in bepaalde denkpatronen.

Worstel je met een dergelijke situatie? Dan kun je bij mij terecht voor life- en/of loopbaancoaching in Leidschendam.

Kennismakingsgesprek

Een coachtraject kan pas slagen als er wederzijds vertrouwen is tussen de coach en de gecoachte. Simpel gezegd: we moeten het met elkaar zien zitten. Daarom is het eerste gesprek een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we de mogelijke coachvraag en wat we van elkaar verwachten. Na afloop van het gesprek besluiten we of we het traject samen ingaan.

Coachtraject

Hoe het traject (frequentie en duur) eruit komt zien besluiten we samen. Mijn ervaring leert dat er soms in 1 á 2 sessies al veel gebeurd en soms is er  meer tijd nodig. 

Ik werk vanuit dat wat er tussen ons in een sessie ontstaat. Jij komt met een vraag/ ervaring en ik onderzoek die met je. Daarvoor heb ik verschillende methodieken op zak. Ik gebruik nooit één vaste methode.  Ik maak gebruik van meditatie/visualisatie, ervaringsgerichte oefeningen, gesprek en creatieve werkvormen. Uitgangspunt in mijn werkwijze is dat je alle antwoorden in je hebt. Als je denken, voelen en doen kunt verbinden.

Zou je graag eens kennis willen maken? Neem dan contact met me op!

Tarieven

Privé: € 89,- per uur (Incl. BTW)

Werkgever: € 120,- per uur (excl. BTW)

Ik vind het belangrijk dat coaching toegankelijk is voor zoveel mogelijk mensen. Vormen de kosten een belemmering, aarzel dan niet om contact op te nemen. Dan overleggen we over de mogelijkheden.

Als coach ben ik aangesloten bij Coachfinder en Voel je wel

Logo voel je welCoachfinder