Menu

Klantervaringen

Tarieven coaching 2024

  • Telefonisch/zoom kennismakingsgesprek: Gratis
  • Privé: € 95,- (incl. BTW) per sessie.
  • Werkgever: € 175,- per sessie (excl. BTW).
  • De coachsessies worden niet vergoed door een verzekeraar.

“Grietje is een erg prettig persoon als coach. Enerzijds een luisterend oor. Anderzijds stelt ze de kritische, goede vragen om de diepte op te zoeken. In 5 sessies heeft ze mij geholpen aan een helder doel waarmee ik verder kan richting een nieuwe functie. Ik beveel haar aan iedereen aan die (in ieder geval qua loopbaan) op zoek is naar waar je hart en je kracht ligt.”

Harmen


“Bij Grietje voelde ik mij gelijk op mijn gemak. Zij heeft mij geholpen bij mijn eigen essentie te komen. Scherp te krijgen wat mij drijft en wat mij tegenhoudt op de weg daar naartoe. Die beren op de weg moet ik natuurlijk zelf overwinnen. Het hielp dat Grietje mij daar kritisch op bevroeg en ook mijn onderbewuste aansprak via tekeningen en opstelling in de ruimte. Na vijf sessies werd mij duidelijk: die oude wijze vrouw zit in mijzelf. Door de coaching van Grietje durf ik haar ook steeds vaker te zijn. “

Friedolien


“Ik heb Grietje ervaren als een hele fijne coach. Het begint met de aandacht die ze geeft aan de setting, het samen zijn, de rust en het vertrouwen om van daaruit samen aan de slag te gaan. Ik heb de sessies ervaren als een heel fijn moment waarin we samen tot de kern komen van dat wat er op dat moment voor mij toe doet. Door Grietje’s invoelende en rustige persoonlijkheid, haar scherpe analytische blik, weet ze dat wat er op dat moment speelt, te verbinden aan mijn grotere verlangen.

Haar scherpe vragen en manier van observeren, hielpen mij ook. En de manier waarop Grietje lichaam en geest wist te verbinden heb ik als heel prettig ervaren. Door lichaamsgerichte en meditatie oefeningen kon ik uit de drukte van mijn hoofd komen, naar mijn ervaringen op dat moment en tot nieuwe inzichten over mijzelf als mens: namelijk dat ik op mijzelf mag vertrouwen! Dankjewel daarvoor Grietje!”

Sanneke


“De coaching die ik van Grietje kreeg was invoelend, oprecht, scherp en onconventioneel. Door rake vragen af te wisselen met momenten van stilte en bezinning – óf juist activerende oefeningen – weet Grietje de juiste snaar te raken. Al snel voelde ik mij vertrouwd om mijn verhaal bij haar te doen, waardoor er een last van mijn schouders viel (letterlijk en figuurlijk). Met verschillende werkvormen heeft zij mij geholpen tot belangrijke realisaties te komen, die zij vervolgens in gesprekken daarover nog meer diepgang gaf. Mocht je nog een goede coach nodig hebben, dan kan ik Grietje dus zeker aanbevelen!”

Nick


“Grietje’s inlevende en zachte karakter zorgde ervoor dat ik me snel op mijn gemak voelde. Door de kritische vragen die ze stelde en door daadwerkelijk lichaam en geest te verbinden, gaf ze mij de ruimte om zelf tot inzichten te komen. Ontzettend bedankt Grietje! Ik zou je bij iedereen aanraden!

Linda


“Grietje is in staat om met je in- en mee te voelen. Dat maakt dat je kan werken vanuit je diepliggende intuïtie en dat je je in de vraagstukken die je tegenkomt niet alleen voelt, maar gedragen. Grietje reist met je mee, stelt rake vragen, durft op onderzoek uit te gaan, te experimenteren en stil te zijn, zodat je zelf tot de inzichten komt die het meest passend zijn op dat moment. Grietje heeft mij geholpen precies daar waar ik het nodig had en daar ben ik haar dankbaar voor.”

Wieke


“Ik heb Grietje ervaren als een persoon die de stilte opzoekt om te komen bij datgeen wat de ander bezielt. Heel bijzonder vind ik deze werkwijze. Het heeft mij veel gebracht. Ik heb eerlijkheid, openheid en zachtaardigheid in het contact ervaren.”

Farah


“Grietje is een hele fijne coach. Ik voelde me bij haar meteen op mijn gemak. Ze kan ontzettend goed luisteren, stelt de juiste vragen en voelt precies aan wat je op dat moment nodig hebt. Iedere sessie kreeg ik een passend advies mee, waarmee ik in de praktijk kon oefenen met mijn zelfvertrouwen. Daar heb ik heel veel aan gehad: zowel privé als op mijn werk.”

Anneloes


“In Grietje leerde ik een empathische en eerlijke coach kennen, die dezelfde taal sprak en zich vanuit haar hart kon verbinden. Als een gids heeft ze mij begeleid bij het hervinden van mijn eigen innerlijke weg en het maken van keuzes die mij werkelijk dienen. Hierdoor kwam ik steeds meer in mijn kracht te staan en durf ik mijn waarde en waarheid ook uit te dragen in de buitenwereld. Ik weet nu waar mijn potentieel ligt en hoe ik dat verder kan ontwikkelen om mijn idealen te kunnen vervullen.”

Auke


Als coach ben Noloc Erkend en aangesloten bij ITIP.